Tervetuloa MSD Electrics:n kotisivuille!


MSD Electrics on sähköurakointiliike. Yrityksen päätoimialue on Lahden seutu ja tiettyjen erikoisosaamista vaativien järjestelmien osalta koko Suomi. Palveluumme kuuluvat sähkötekniset asennukset avaimet käteen -periaatteella. Olemme erikoistuneet liike-, toimisto-, myymälätilojen sekä omakoti-, rivi-, ja kerrostalojen sähköurakointiin. Hälytin ja valvontajärjestelmät ovat myös vahvan osaamisemme aluetta.

Urakkakohteita on vuoden 2005 jälkeen kertynyt kymmeniä aina ’mummonmökistä’ kerrostaloihin. Jokaisen projektin työaikainen laadunvalvonta varmistaa rakennushankkeen tyydyttävän ja asiakkaan tarpeet huomioivan lopputuloksen.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden huolto- ja korjaustoiminnat ovat aina ajankohtaisia. Meillä on useiden vuosien ja niiden mukanaan tuomien kohteiden kokemus sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Toimimmekin yhteistyössä useiden isännöinti ja huoltoyhtiöiden kanssa varmistaaksemme taloyhtiöiden sähkö-, ja valvontajärjestelmien moitteettoman toiminnan.

Uusitko kotiasi? Suoritamme kaikki remonttiin liittyvät sähkötyöt. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja ja vinkkejä, jotka edistävät energiataloudellisuutta sekä lisäävät asumisviihtyisyyttä. Teemme kaikki sähköhuollot ja korjaukset aina pistorasioiden vaihdosta ja lampun korjauksesta suuriin remontteihin ja saneerauksiin asti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voisimme palvella juuri sinua sähköasioissa.

MSD Electrics, Autokallentie 4, 16300 ORIMATTILA, Puh. 03-777 1727