Ilmalämpöpumput


Ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu erilaisiin kiinteistöihin; kotiin, mökille tai vaikkapa konttoriin. Saat säästöä vuodenajasta riippumatta – talvella lämpöä, kesällä viilennystä.

Laadukkaan ilmalämpöpumpun hankinta on investointi vuosiksi eteenpäin, ja onnistuneen hankinnan takaamiseksi onkin syytä ottaa huomioon muutama tärkeä asia. Tämä muistilista auttaa sinua!

1) Kartoita kohde huolella ja valitse oikeat laitteet

Jokainen kohde on yksilöllinen. Onnistuneen hankinnan ensimmäinen vaihe onkin kartoittaa kohde huolella, ottaen huomioon sen erityispiirteet sekä mitoittaen laitevalinnat oikein. Kartoitetaan yhdessä kohteenne ja mietitään budjettiin ja tiloihin sopiva laiteratkaisu.

2) Sijoita laitteet oikein

Parhaan mahdollisen tehon ja energiansäästön takaamiseksi laitteet on tärkeää myös sijoitella oikein. Näin tuotettu lämpöenergia jakautuu mahdollisimman tasaisesti. Ammattilaisen tekemä kohdekartoitus sisältää aina ehdotuksen laitteiden optimaalisista sijoituspaikoista.

3) Varmista ammattitaitoinen asennus

Kun suunnitelma on selvillä, on toteutuksen aika. Ammattitaitoinen asentaja osaa noudattaa tehtyä suunnitelmaa ja toteuttaa kokonaisuuden luotettavasti ja varmasti, sovitun aikataulun mukaan. Tyhjiöinnin laiminlyönti tai esimerkiksi virheellisesti asetettu kondenssivesiletku saattavat aiheuttaa ikäviä yllätyksiä. Useimmat vakuutusyhtiöt sulkevat korvausvelvoitteensa ulkopuolelle luvattomien asennusten aiheuttamat vahingot. MSD Electricsin asennuspalvelut suoritetaan aina ammattitaitoisen ja kokeneen asentajan toimesta, meillä on asennuksien vaatimat kylmälaite- ja sähkötyöluvat.

4) Tutustu laitteisiin ja niiden käyttöön

Nykyaikaiset ilmalämpöpumput tarjoavat käyttäjälleen erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa laitteen toimintaan. Me opastamme sinut laitteiden käyttöön ja autamme saamaan ilmalämpöpumpustasi suurimman mahdollisen hyödyn – joka päivä, vuodenajasta riippumatta.

5) Varmista takuuasiat ja tuen saatavuus myös asennuksen jälkeen

Kun hankit tunnetun merkin luotettavalta maahantuojalta, varmistut myös luotettavasta takuuasioiden hoidosta sekä huollon ja varaosien hyvästä saatavuudesta. MSD Electricsin asentamien pumppujen maahantuojana toimii Scanoffice. Suurena ja kokeneena alan toimijana Scanoffice voi tarjota edustamilleen laitteille erittäin hyvät takuuehdot.

MSD Electrics, Autokallentie 4, 16300 ORIMATTILA, Puh. 03-777 1727