Sähköasennukset

Sähkölaitteita- ja järjestelmiä tarvitaan jokaisessa kiinteistössä. Ammattitaitoisesti suunnitellut ja asennetut sähkötyöt antavat kiinteistölle ja sen käyttäjille mahdollisuuden toimia oikein. Säännölliset huollot pitävät huolen, että niiden käyttöikä kasvaa. Pitkä käyttöikä sähkölaitteissa - ja järjestelmissä säästää myös energiaa.

Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että sähkösaneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Kattava osaamisemme ja lukuisista projekteista kertynyt kokemuksemme ulottuu sähköurakoinnista av- ja teleasennuksiin sekä turvatekniikasta valaisinasennuksiin. Palvelemme asiakkaiden tarpeita koulutetun ja kokeneen ammattilaistiimin voimin.

Sähköasennus ja sähköurakointi edellyttävät niin uudiskohteissa kuin saneerauksissakin rautaista ammattitaitoa ja hyvää projektinhallintaa. Suoritamme sähköurakoinnin lisäksi sähkösuunnittelua, asennuksia ja huoltoja sähkö-, tele- ja tietoverkkotekniikassa sekä valaistuksessa. Tarjoamme konsultoivaa apua sähköurakointi- ja saneerauskohteissa sivuavilla osa-alueilla oman yhteistyökumppani- ja urakoitsijaverkostomme taholta. Näin asiakas saa MSD Electricsin kanssa asioidessaan käyttöönsä myös laajemman osaamisen ja mahdollisesti tarvitsemaansa apua muille projektin osa-alueille.

Omaa työtään ja asiakasta kunnioittavana sähköurakoitsijana hallitsemme varmasti ja luotettavasti koko tämän paletin. Tarjoamme tämän sähköurakointi osaamisen ja kokemuksen asiakkaillemme ja pystymme siten vastaamaan projektien turvallisesta etenemisestä ja varmasta loppuunsaattamisesta.

MSD Electrics, Autokallentie 4, 16300 ORIMATTILA, Puh. 03-777 1727