Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa kiinteistön suunnittelua. Sähköistysratkaisujen valinta vaikuttaa merkittävästi rakennuksen toimivuuteen, asumismukavuuteen, energiatalouteen ja myös asunnon arvoon. Hyvä etukäteissuunnittelu ja harkinta takaavat parhaiten toivotun lopputuloksen sekä sähkön ja laitteiden energiatehokkaan käytön.

Hyvän sähkösuunnitelman perusteella on helppo pyytää ja vertailla asennuksen urakkatarjouksia. Näin kustannukset ovat jo etukäteen selvillä ei yllättäviä lisäkustannuksia pääse syntymään.

Omakotitalo rakentajan on hyvä tehdä oma suunnitelma sähkösuunnittelijaa varten, joka on luettelo kotiin ajatelluista sähkölaitteista ja valaisimista. Suunnitelmaa voi täydentää merkitsemällä laitteiden ja valaisimien paikat kodin pohjapiirustukseen. Varsinaisen suunnitelman tekee sähkösuunnittelija tarpeidesi perusteella. Ammattitaitoinen suunnittelija arvostaa perheen toiveita, mutta tuo esille myös uusia vaihtoehtoja niiden toteuttamiseksi.

Käytämme suunnittelussa aina uusinta Cads-ohjelmistoa. Näin meidän käytössämme on aina alan uusimmat piirustuskomponentit. Suoritamme sähkösuunnittelua omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin sekä tehdashalleihin.

MSD Electrics, Autokallentie 4, 16300 ORIMATTILA, Puh. 03-777 1727